TOBY WING

TOBY WING


Cena od:2690.00 €

Informacije o proizvodu

Više od sofe.

Klizna naslona i klizne ruke omogućavaju značajno povećanje prostora za sedenje kako bi Tobijevo krilo postalo pravi „dnevni krevet“.

Kao dva prava krila, nasloni i ruke Tobi Ving-a mogu se raširiti i pružiti jedinstvene trenutke čistog opuštanja. Stražnji delovi koji klize unazad povećavaju dubinu sedišta za 42 cm, dok ruke koje se pokreću u stranu kada su istegnute povećavaju širinu sedišta za 25 cm. Tobijevo krilo postaje jedinstveno mesto, ostrvo gde se može odmoriti, sanjati, predahnuti u punom komforu.

Štaviše, može se nekako prilagoditi odabirom maksi ležaljke, gde dvoje ljudi mogu udobno da dele dragocene trenutke zajedno.

Dostupan i sa ugaonom i sa ležaljkom, ovaj model predstavlja izuzetno svestrano rešenje, a istovremeno zadržava laganu i podignutu strukturu, zahvaljujući malim metalnim stopalima, dostupnim u nekoliko različitih završnih obrada. Najnovije izdanje je verzija sa stopalima od metakrilatne smole koja daje dodatni osećaj lakoće i modernog stila zahvaljujući svojoj providnosti.

U modelu Tobi Ving takođe imate mogućnost izbora potpuno uklonjivog poklopca kako biste kombinovali eleganciju sa velikom praktičnošću.

Svestranost Tobi krila je dodatno poboljšana verzijama u uglu. Na verzijama sa statičnim uglom, poklopac nije moguće ukloniti, a zadnja struktura ima različitu visinu što stvara prijatnu asimetriju i daje dodatnu lakoću modelu. Raštrkani jastuci na ugaonom delu ne samo da dodaju udobnost, već predstavljaju i dekorativne elemente za modernu i otmjeniju strukturu dizajna. Ugaona verzija sa kliznim zadnjim delovima omogućava puno korišćenje njegove površine. Tobi krilo sa svim zadnjim presecima kliznim unazad nudi velikodušno mesto za sedenje koje izgleda kao ostrvo za sklonište za celu porodicu.

Element koji daje dodatnu lakoću Tobi-jevom krilu je nesumnjivo tanka metalna stopa dostupna u titanijumu, sateniranoj, sjajnoj i Graubraun završnoj obradi. Apsolutna novina je stopalo od metakrilatne smole koje olakšava strukturu zahvaljujući svojoj transparentnosti dajući iluziju da Tobijevo krilo zapravo lebdi u vazduhu.

LIGHT* Opcione noge od providnog metakrilata pm2122
Cena za sofu dimenzija:228x113cm.